Оригінальні привітання з днем народження жінці простими словами

Вітаю з Днем Народження найпрекраснішу, найкрасивішу, найчарівнішу жінку. Ти у нас справжня досконалість у всьому. Ти справжня фатальна жінка, здатна одним тільки поглядом, однією посмішкою звести з розуму будь-якого чоловіка, навік забравши в свій полон його серце. Ти така гарна, така вогненно-пристрасна і яскрава, немов величезний діамант! Я бажаю тобі на довгі десятиліття зберегти свою молодість, красу, запал в серці, і весну в душі. Нехай роки не вбивають стрункості тіла і легкості внутрішнього світу. Живи без потрясінь і струсів. І нехай завжди на щоках грає здоровий рум'янець, а в очах горить вогонь, який говорить про справжній жіноче щастя. Нехай твоє життя буде схожа на квітучий райський сад, а ти в ньому будеш красивим, пурхаючим і безтурботнимметеликом. З Днем Народження тебе, завжди люби і будь коханою у відповідь. Бережи себе і будь щаслива!

***

На відповідальній роботі, в домашніх клопотах, в теплій дружній компанії, в будній день і вихідний, щоб ви не робили, ми завжди дивимося на вас і дивуємося - перед нами справжня леді! Ви завжди добрі і привітні, обережні і уважні, серйозні і розсудливі, вмієте і сказати вірне слово, і зробити будь-яку роботу всім на диво!

***

Бажаю тобі в цей чудовий день побільше веселих моментів, і що б друзі раділи цьому святу більше тебе. Ніколи не сумуй і щоб не сталося будь щаслива. Бажаю знайти тобі те, що ти завжди шукала в своїх мріях. І шлях сонце завжди світить тобі. З Днем народження!

***

Нехай цей день буде тільки твоїм, нехай в душі розпускаються найпрекрасніші і ніжні квіти, а на серці буде любов і гармонія. Ти заслужила бути щасливою в цьому світі, повному бур і гроз. Квітни на радість всім, хто тебе любить і знає. Люби і будь коханою!

***

У твій день народження хочу побажати любові - великої, справжньої, вірної і взаємної. Любов - це те почуття, яке рухає людьми, штовхає їх на подвиги, дає сили, дарує натхнення. Кохана і любляча жінка завжди прекрасна. Бажаю тобі вічно такої краси. Нехай поруч з тобою буде гідний і відданий чоловік, який зможе побачити і оцінити твою глибину, вишуканість і витонченість. Нехай любов буде для тебе джерелом творчої енергії, радості і щастя. Не бійся відкривати серце назустріч цьому чарівному почуттю. Люби і будь любима!

***

Моя добра, мила, ніжна, ласкава дружина, прийми найтепліші вітання в твій день народження. Нехай всі печалі і негаразди спливають геть, хай тільки радість і удача будуть завжди з тобою. Нехай сьогодні розквітають всі квіти для моєї коханої жінки. Ти гідна тільки восхищенья. Міцного здоров'я тобі, рідна, успіхів і везіння. Нехай птах щастя часто прилітає до твого дому, хай доля буде прихильною. Всіх благ тобі, мирного неба, сонячної сімейної погоди і всього самого найкращого.

***

Бажаю тобі, люба, залишатися такою ж сонячною і ясною, і нехай твоє життя буде схожа на добру, щасливу і яскраву казку! Гармонії тобі, любові, злагоди! І нехай, при всіх турботах, у тебе завжди вистачає часу на себе!

***

Твій прекрасне свято дня народження, мене переповнюють емоції, любов, що живе в мені раз у раз вихлюпується назовні, заповнюючи весь простір неймовірним світлом і теплом. У такий особливий день я б хотів подарувати тобі сонце, подарувати всі зірки, що мерехтять в небесах. Я б хотів подарувати тобі спів птахів в райських садах, всемогутній вітер. Я б подарував тобі господиню нічного неба, під якою ми коли то цілувалися, розуміючи, що наша любов сильніше за все в світі. Я б хотів кинути до твоїх ніг усі квіти, усі барви світобудови, все блага землі, все багатства. Адже ти гідна найкращого, моя королева. В такий день, я бажаю тобі завжди бути здоровою, веселою, коханою, бажаною, понятий, натхненної, гармонійної, творчої, особливою і неповторною, який ти і є зараз. Зі святом тебе, з Днем Народження, будь найщасливішою жінкою на планеті.

***

Хочу побажати тобі в День Народження, щоб на твою життєвому шляху кожний день тебе супроводжували чотири тварин. Це норка на твоїх жіночних плечах, це ягуар у тебе в гаражі, це жеребець в ліжку і, звичайно ж, осел, який буде за це все платити.

***

У твій день народження я бажаю тобі всього самого доброго і світлого! Нехай любов яскраво горить в твоєму серці, діти радують тебе, здоров'я не підводить, на роботі все йде успішно, а в будинку завжди живуть щастя, успіх і благополуччя!

***

Бог нагородив індійку працьовитістю, африканка - пристрастю, француженку - пікантність, німкеню - хазяйновитістю, американку - діловитістю. А в тебе всі ці якості вже є. Тому що ти найкраща!

***

Сьогодні, в ваш день, хочеться побажати всього того, що не купиш ні за які гроші, а саме міцного здоров'я, радісного настрою і щирого кохання. Нехай все, чого ви так бажаєте, неодмінно здійсниться. Від щирого серця вітаю вас з днем ​​народження!

***

Вітаю тебе сьогодні з Днем народження. Бажаю бути веселою і життєрадісною, залишатися вічно молодий, просто світитися від щастя. Щоб кожен день приносив безліч незабутніх щасливих моментів, нехай рідні і друзі подарують масу вражень, компліментів, квітів і подарунків.

***

Моя безцінна намистинка! Вітаю тебе з твоїм днем ​​народження! Хочу подарувати тобі найтепліші і найщиріші вітання! Будь завжди такою чарівною, сяй для мене зірочкою в ночі і освітлюй всіх радістю, щастям і теплом! Ти моє щастя, я люблю тебе!

***

Дорога наша, з днем ​​народження! Ви завжди поруч у важку хвилину, в будь-якій ситуації на Вас можна покластися, звернутися за порадою і розрадою. Будьте щасливі сьогодні і завжди, бадьорі, щасливі, здорові, кохані! Нехай Ваше життя завжди буде яскравим і цікавим святом, а навколишні завжди оточують турботою і зігрівають Вас душевною теплотою!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі радості, щастя, удачі, грошей побільше, творчих успіхів, а головне - знайти свою другу половинку, яка зможе оточити тебе своєю турботою і увагою.

***

Наші побажання сьогодні для Вас: гармонії в родині, здоров'я і невичерпної життєвої енергії! Нехай буде багато подорожей, нових ідей і неповторних моментів! Нехай сімейні вечори будуть затишними і теплими, і нехай кожен день приносить щось нове і цікаве!

***

Прекрасну, дивовижну, неповторну жінку, вітаю з днем ​​народження! Бажаю миру, удачі, тепла, достатку, розуміння, виконання мрії, нехай чоловіки захоплюються і носять на руках, ніколи не сумуй, побільше відпочивай і мене не забувай.

***

Жив я мирно, не тужив, але одного разу ти мене спіймала, а я ... Тільки заглянув в твої очі, не зміг втекти і ось сьогодні, в твій День народження, зовсім ручний і ласкавий, як приборканий хижак цілую твої руки і вітаю, бажаю щастя свіжого і блискучого як роса на пелюстках твоїх улюблених квітів!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі підкорити всі моря - купатися в море квітів, тонути в Море кохання, плисти по хвилях в Море бажань, спіймати удачу в Море везінь! І нехай твоє життя буде як яхта олігарха - красива, легка, вишукана і «шоби все по багатому»!

***

Привітання з днем народження жінці у прозі

Дозвольте в цей світлий день привітати Вас з днем ​​народження і побажати Вам ... Ой, це що таке виходить? Сьогодні в Ваш календар додається ціла одиниця, і вже завтра Ви зітхнувши скажете собі про те, що стали на рік старше ... Виходить, що всього лише один день - деньнародження - знаменує собою черговий прожитий рік?

***

З днем ​​народження дорога наша, чарівна дама! Бажаю вам, ще більше жіночності, ніжності і краси. Нехай ваша безмежна доброта і щирість буде винагороджена і оцінена. Бажаю вам, наша мила леді, шарму, граціозності та елегантності. Нехай щастя, любов, посмішки і сміх були частими гостями в вашому чудовому будинку. Міцного вам здоров'я і гармонії душі і тіла.

***

Якби у нас було мільйон квітів, то все б вони були відправлені неодмінно єдиною жінці - вам! Якби ми знали мільйон прекрасних слів, то присвятили б вам цілі поеми! Від усієї неосяжної душі поспішаємо привітати і побажати вам здоров'я, любові, теплоти, мурчал доброти, лоскоче душу щирості і ніжності! З Днем Народження, люба жінка! Нехай з цього дня у вашому житті будуть тільки щастя, любов, радість і успіх! Ми щиро бажаємо вам всього самого найкращого! І нехай знайдеться той, з ким ви будете себе відчувати як за кам'яною стіною, той, який буде вас любити, цінувати, і ніколи не посміє зрадити! Любимо вас, і міцно-міцно обіймаємо! Нехай нове в життя несе лише радість, за кожним поворотом чекає успіх, а всі несподіванки будуть тільки приємними! Нехай ваше серце завжди горить, а душа творить добро!

***

Чи може наша планета існувати без Сонця? Звичайно ж ні. Так і моє життя без тебе, дорога жінка, була б нудною і безрадісним. Спасибі, що зігріваєш всіх своїх друзів і рідних променями доброти і тепла. Ти вмієш вислухати тих, хто звернувся до тебе по допомогу - завжди допоможеш доброю справою і радою. Неспроста саме до тебе так тягнуться люди і люблять діти - не тільки свої, але і чужі. Так будь же здорова і щаслива, живи до ста років і не знай печалі!

***

Нехай увагу шанувальників і активний спосіб життя не заважає тобі завжди залишатися красивою і бажаною! Зі святом!

***

Краса, яку ти несеш в цей світ, неповторна. Будь завжди такою ж чарівною і запаморочливої! Нехай тобою захоплюються всі навколо! Кожен день починай з посмішки, і мрії почнуть збуватися! Удачі, веселощів і енергії для звершення подвигів!

***

Від щирого серця вітаю найкрасивішу і добру жінку на світі! Бажаю завжди поєднувати в собі крихкість і силу, доброту і твердість характеру, витонченість і вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації! Бажаю залишатися веселою, позитивною і оптимістичною! Нехай посмішка частіше осяває твоє обличчя, адже коли людина посміхається - у нього все йде чудово!

***

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо краси, цвітіння, любові! Вік для жінки не перешкода. Головне, це іскорки в очах, гарний настрій і променистапосмішка. Дорога, дивись на життя з оптимізмом, і вона принесе тобі ще багато радісних моментів.

***

Ти настільки чудовий і світла людина, що мені залишається тільки побажати, щоб ти залишалася все такою ж завзятою, симпатичною, розуміє, турботливою і енергійною!

***

Нехай щастя, розкішніше полярного сяйва, осяває Ваші дні, шановна іменинниця! Бажаємо благородного золотого блиску в Ваших скриньках, смарагдових доріг до кар'єрних висот і надійних попутників для повної стабільності!

***

Вітаю з днем ​​народження чудову і добру, дуже красиву і чуйну жінку. Нехай доля випромінює яскраве світло щастя і любові, нехай життя складається з яскравих спогадів, веселих ідей і захоплюючих історій, нехай всі поля діяльності радує успіхом, а близькі люди нехай дарують душевну теплоту і підтримку.

***

Яке диво сталося з вами? Ви просто сяєте сьогодні! Додалося мудрості жіночої в очах, глибоко чарівних, як лісові озера, і посмішка ваша подібно промінчиками сонячним для нашого суспільства ... Прийміть вітання з Днем народження, найвродливіша! Будьте щасливі і кохані!

***

У День народження я бажаю тобі море щастя, сміху, радості і веселощів! Нехай тебе завжди оточують люблячі люди і вірні друзі, нехай удача та везіння супроводжують в усіх справах.

***

Нехай в твоє життя буде як красиве романтичне кіно! Нехай все відбувається несподівано, але неодмінно так, як цього хотілося! Нехай заздрять все навколо твого щастя і успіху! Ти найкраща і гідна превоклассной життя! Яскравих подій, які обов'язково збережи в своїй пам'яті, як на кіноплівці, щоб завжди могла до них повернутися і довгими, зимовими вечорами згадувати, сидячи біля каміна в своєму заміському будинку! Зі святом!

***

Вітаю з днем ​​народження! Щастя жінки в руках улюблених. Я бажаю, щоб ці руки були ніжними, сильними, ласкавими, незабутніми, щедрими, терплячими, вірними, постійними і улюбленими. Нехай саме такі руки діляться з тобою теплотою і радістю своїх сердець кожну хвилину, кожну годину, кожен день, цілий рік.

***

Завжди кажуть тости і п'ють за все чисте, світле. Я пропоную випити за чорне! Нехай у нашій іменинниці буде чоловік ходити в чорному костюмі з чорним дипломатом, нехай вона їздить на чорному Мерседесі відпочивати до Чорного моря! Нехай п'є чорну каву і їсть чорну ікру ...

***

З днем ​​народження вітаю і бажаю: завжди залишатися самою чарівною, смехуальной, привабливою і бажаною, коханою, розкішної, просто незабутньою жінкою! Нехай збудуться мрії і здійсняться бажання, нехай букети найкрасивіших квітів сьогодні заповнять Ваш будинок своїм ароматом.

***

Вітаю з днем ​​народження! Крім стандартних побажань - щастя, здоров'я і всього найкращого - я бажаю, щоб збувалися всі мрії, щоб кожен день приносив багато приємних несподіванок, щоб Вас оточували тільки добрі і потрібні люди. А ще везіння. Везіння в усьому і завжди. І щоб кожна започаткована справа закінчувалася успішно!

***

Повинен зізнатися, що ваш День народження - свято особливе, адже і ви самі - людина дивовижна і для кожного з нас по-своєму дорогий і улюблений! Я знаю вас достатньо довго, щоб з упевненістю сказати, що у вас немає недоліків, а є одні лише чудові гідності - від посмішки до жестів і ваших вчинків! Прийміть мої щирі вітання і побажання нескінченного, сонячного щастя!

***

Шановна сусідка, дозвольте від щирого серця привітати вас з днем ​​народження. Нехай особисте свято принесе Вам удачу і відмінний настрій, нехай все, про що Ви мрієте, обов'язково збудеться. Ви така прекрасна господиня, у Вас є чому повчитися. Так, нехай же везіння і успіх завжди супроводжують Вас. Міцного здоров'я бажаємо від душі, достатку, мирного неба, благополуччя і сімейного тепла. Нехай Ваше життя буде довгою і казкової, нехай негоди назавжди покинуть Вас. Нехай Господь береже Вас завжди.

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/