Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою

З днем народження тебе! Здоров'я, удачі, любові, щастя та здійснення всіх-всіх мрій! Залишайся завжди таким же веселим, добрим, чуйним і самим чудовим людиною!

***

Думаю, день народження для того і відзначають, щоб дякувати наших близьких за те, що вони роблять для нас. Але як висловити словами те, наскільки ти дорогий мені, як багато кожен день робиш для мене? Завдяки тобі я відчуваю себе принцесою під захистом сміливого і прекрасного лицаря. Завдяки тобі мені є кому дарувати любов, тепло і ласку. Завдяки тобі я можу відчути свою значимість і необхідність! Бажаю тобі підтримки зі всіх сторін, адже такій людині, як ти, потрібно реалізувати всі плани та ідеї. Бажаю тобі натхнення і засобів для виконання мрій, а також незліченної кількості щасливих моментів!

***

Наш світ фарбують оптимісти, так нехай же ти теж ніколи не сумувати! Просто будь щасливий, навіть якщо іноді хочеться плакати! Просто веселого настрою тобі і бажаю яхту купити, придбати будинок великий, і завжди мати гроші на всі радості життя! Багато посмішок!

***

З Днем народження! Бажаю, щоб у тебе завжди була можливість і бажання пізнати незвідане, а також побувати в нових для себе місцях! Живи цікавою та захоплюючою життям. Завжди йди за своєю мрією!

***

Бажаю тобі, мій друже, щоб ти завжди був орлом, щоб любов'ю закривав свою сім'ю під своїм крилом. І завжди в твій дім прийшли улюблені, близькі та друзі. Завжди поруч були улюблені діти, дружина і батьки. Багато тепла і світла тобі. Посміхайся завжди і радуй цим всім.

***

Я дуже радий, що зустрів на своєму життєвому шляху такої людини, як ти. Бажаю тобі залишатися завжди таким же невиправним оптимістом, заряджати своєю енергією і нехай близькі люди завжди будуть поруч і ніколи тебе не зраджують! Всіх благ!

***

Вітаю з днем народження самого чудового чоловіка! І от усе ти помічаєш. Пам'ятаю, як останній раз помітив стрілка на колготках, і з тих пір колготок більше не стало, а залишилися одні суцільні стрілки. Ти такий чарівне сонечко, незмінно доброзичливе, чуйне і безкорисливе, невимовно прекрасне, нескінченно ніжне, дуже грайливий, відчайдушно хоробре, незворушно спокійний, моє улюблене чудовисько. З днем народження, мій дивак!

***

Деколи здається, що час пролітає бистрокрилій птахом, але не варто шкодувати про це. Адже кожен рік життя знаменується чимось хорошим. Нехай же радісних складових буде нескінченно багато в твоєї славетної долі. Нехай відбуваються дуже дивні події, зустрічаються добрі і позитивні люди, досягається бажане, і щаслива стабільність надихає на нові успіхи! З Днем народження!

***

З Днем Народження, наш рідний! Бажаю тобі побільше удачі в житті, успіхів у всіх справах, стабільності, досягнення поставлених цілей! І, звичайно ж, сімейного щастя і гармонії!

***

Ми від душі вітаємо тебе з Днем Народження, адже сьогодні ти став на цілих 365 днів старше і мудріше! А це означає, що отримав унікальний абгрейд, і тепер: твоє життя - на 365 днів довше, мудрості - на 365 днів більше, а радість - у 365 разів сильніше! Цінуй цю унікальну можливість, вона дається раз у році!

***

Попереду у Вас багато щасливих років - нехай вони будуть наповнені новими амбітними цілями, любов'ю близьких людей і визнанням оточуючих. З Днем народження!

***

В такий день тобі треба тільки радіти адже тебе оточують всі близькі люди і п'ють за твоє здоров'я. А я тебе бажаю щоб завжди був у центрі уваги дівчат, як Бред Пітт. Але щоб не упіймав зірку ніколи і завжди йшов однаковим кроком з друзями.

***

Будь сильним, як віл; здоровим, як ведмідь; красивим, як олень; швидким, як заєць! Нехай щастить завжди і в усьому: в любові, в роботі, в будь-яких починаннях. Справжніх вірних друзів і багато яскравих незабутніх миттєвостей! З днем народження!

***

Нехай в житті буде більше хорошого, позитивного і нового, адже в ній явний дефіцит таких чоловіків, як ти. Так що завжди залишайся таким же чудовим для всіх. Люби життя, добивайся успіху — і нехай в твоєму житті все буде просто чудово!

***

Для тебе сьогодні тисяча гарячих привітань, мільйон добрих побажань! А головне, звичайно – побажання щастя! Живи з радістю, веселощами і счастем, і нехай до наступного твого дня народження встигнуть виповнитися мрії!

***

Що виразніше слів? Звичайно — вчинки! Саме вони говорять про справжніх почуттях і служать критерієм істини. А що кажуть наші вчинки? Вони кажуть що ми, гості, відклали всі свої справи, навели марафет, начистили штиблети, парадно одяглися і приїхали сюди, щоб привітати нашого дорогого іменинника! А значить, ти нам дійсно доріг! І ми зрушуємо келихи за тебе, за твоє здоров'я і успіхи! З днем народження, дорогий!

***

Що побажати для вас в цей особливий день? Напевно, самого потрібного і кращого! Нехай життя часом нагадує боротьбу, але такого чоловіка, як ви все по плечу! Витримки, сміливості і благополуччя в кожному дні! Нехай ваші принципи будуть непохитні, здоров'я міцним, а сили непорушними! З Днем Народження!

***

В день твого народження хочу привітати тебе і від душі побажати фінансового достатку, стабільності в справах і досягнення всіх намічених цілей. Нехай робота приносить радість, нехай збудуться найпотаємніші мрії, в родині панує гармонія і взаєморозуміння, а друзі завжди будуть з тобою!

***

Дорогий мій і незамінний, найкращий у світі чоловік, самий добрий, сильний, щедрий і найулюбленіший! Вітаю з днем народження і бажаю, щоб кожен твій день починався і закінчувався посмішкою, а в серці завжди благоухала радість! Нехай тіло і душа твої не старіють, а молодіють рік від року, на радість усім, хто любить тебе близьким! Бажаю тілу — бадьорості, душі світу, голові — мудрості, рук — вміння! А всього тобі разом — щастя і любові!

***

Чим краще коньяк, тим більше зірочок на його етикетці. Чим старіше коньяк, тим вишуканішими і благороднішими його смак. Хочемо побажати тобі, щоб ти, як коньяк, з віком ставав міцнішим і витримані, м'якше і ніжніше і, як наслідок, дорожче!

***

З Днем народження! Ти, звичайно, знаєш у чому секрет щастя – тобі не так вже багато років, а ти вже виконав левову частку своїх заповітних бажань, отримав визнання і успіх, з чим тебе можна тисячу раз привітати! Я бажаю тобі залишатися Творцем, Майстром свого щастя! Примножувати його, жити легко і приємно, щодня додаючи до багажу хороших спогадів нові дивовижні історії!

***

В цей особливий день хочу побажати тобі матеріального та душевного благополуччя, нехай все, про що ти таємно мрієш перед сном, і нехай здійсниться все твоє життя наповниться тільки світлими моментами. З днем народження

***

З Днем Народження, дорогий!!! З упевненістю можу сказати, що ти душа компанії і тебе обожнюють! Це все із-за твоєї дотепності, сміху, життєлюбства, з-за сильної, вселяє довіру руки, і, звичайно, з-за тепла, яке ти випромінюєш! Я бажаю, щоб поруч були не менш цікаві, добрі і душевні люди! Вітаю!

***

Вітаю тебе з днем народження! Бажаю море щастя, подарунків цілий віз. Хай буде все, як хочеш ти, задумане, щоб збулося. Не знай печалі і смутку. Нехай життя складається тільки з найкращих відчуттів і гарних вражень!

***

Шановний (ім'я, по батькові)! Від душі вітаємо Вас з Днем народження! Ви користуєтеся заслуженим авторитетом як відповідальний, компетентний керівник, досвідчений організатор виробництва. Висока самовіддача, наполегливість і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам у багатоплановій діяльності. Бажаємо Вам здоров'я, успіхів у роботі і всього самого доброго.

***

Сьогодні настав день, коли ви на рік стали багатшими, бо роки наше багатство. Бажаю, щоб ви стали щедріше, розумнішими, здоровішими і щасливішими, ніж раніше. Радості, удачі і любові, життя довге і успішною.

***

Самого прекрасного і феєричного чоловіка, що я сьогодні від усієї душі вітаю з днем народження. Бажаю, щоб сірі будні, перетворилися на яскраві барвисті святкові дні. Щоб душа твоя, образ не знала, а завжди співала тільки від веселощів і від прекрасного життя. Щоб серце, не унывало від образ. Бажаю завжди залишатися таким же галантним і цікавим чоловіком, яким є зараз. Щоб нічого не змогло зіпсувати тобі свято. Так що дорогий, нехай всі твої плани реалізуються в житті. Я знаю що ти здатний на багато що. З днем народження тебе

***

Світлого свята Дня народження ми зачекалися не менше твого, і простими, буденними словами не висловити все, що хотілося б сказати в цей чарівний день! Ми вітаємо тебе і бажаємо життя яскравою, як феєрверк, світлою, як сонечко вранці, свіжої, як бриз на Карибському морі і дивовижною, яка виконує всі заповітні і прості бажання!

***

З Днем Народження! Від усієї душі Бажаю, щоб всі починання та напрацювання на сьогоднішній день були лише стартом перед великим злетом і довгим успішним польотом з м'яким приземленням : ) Бажаю зачекініться в усіх 252 країнах світу, сфотографуватися на тлі головних визначних пам'яток! І, звичайно, ходити на руках також легко, як і на ногах, віджиматися в стійці на руках так само просто як присідати без ваги, ну і взяти 200 кг у становій, в стійку і ривок. Не знаю чи це можливо ) але і неможливе можливо! Здоров'я тобі, любові і везіння на протязі всього життя! Вітаю! Ура!!!

***

День Народження знову на порозі. Гості в дім Ваш несуть букети. Я ж бажаю Вам щастя, терпіння, сил, здоров'я, любові, натхнення. Нехай тривоги обходять десятою дорогою, хай любов увінчає Ваш шлях. Нехай збувається все потаємне, а рідні лише радують нехай!

***

Від усієї душі – щастя і здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!

***

Джерело: greets.co.ua