Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаю з днем народження! Бажаю правити своєю всесвіту, бути режисером своєї долі, пізнавати нові світи, реалізовувати проекти, будувати плани, будувати майбутнє, вірити в себе, у будь-якій ситуації мати спокоєм, відрізнятися стійкістю духу, мати непохитний, вольовий характер, володіти щастям!

***

Іменини нашої дорогої реготухи - особливе свято у нашому рутинному робочому графіку, адже настільки веселого і неповторно харизматичного людини привітати дуже приємно і хвилююче! День Народження не просто свято для будь-якої людини, це, перш за все, момент нашого внутрішнього зльоту, сильного душевного розквіту! Кожен у цей день намагається попрощатися з усіма накопичилася негативом, бездарними хвилюваннями й життєвими тривогами! Тому ми хочемо Вам, дорога, побажати, ніколи не складати запас поганий досвід, не впадати у вир життєвих тривог і чисто жіночих образ, завжди впевнено крокувати по стежці особистого життя і радувати оточуючих невичерпним добром, безцінним теплом і позитивом!

***

Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо від усього нашого дружного колективу успіху у всіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім'ї, жіночого щастя, особистісного зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до намічених цілей.

***

Сьогодні день народження у чудової жінки і шановної колеги! Вітаємо тебе зі святом! Бажаємо спокійного і розміреного темпу на роботі. Гідної оплати і частих преміальних. Прекрасного здоров'я і великих цілей. Особистого досконалості і щастя, душевного тепла і багато радості!

***

Бажаю своєму чудовому колезі зустріти надійну супутницю життя, любити і бути коханим, виконувати свої заповітні бажання і завжди бути на позитиві. Нехай оптимізм і бадьорість тебе просто переповнюють, вистачає сил і енергії на всі починання, а щаслива зірка щодня допомагає в кар'єрі та в житті.

***

В цей святковий день, хочу привітати саму дивну жінку в світі. Хочу побажати Вам завжди залишатися такою гарною, доброю і розумною. Нехай всі негоди проходять повз Вас, і тільки найзаповітніше залишається поруч. Бажаю, щоб Вас завжди осявала радість, теплота і підтримка близьких людей. Від усього серця бажаю на кожен день міцного здоров'я, щирої усмішки, безмежної любові і удачі.

***

Сьогоднішній неймовірно зворушливий і світлий день подарував нам можливість подякувати за всі сонячні ідеї і вдалі угоди нашу дорогу колегу! Нехай в цей День Народження всі вимовлені дифірамби не просто порадують або в деякому роді навіть рассмешат нашу іменинницю, але і розкриють Вам наше справжнє ставлення! Адже в нашій спільній душі давно росте велика подяка Вам за вашу титанічну делікатність, неймовірне терпіння і героїчну стійкість, адже ваш особистий приклад працездатності, феноменальною емоційної стійкості і добродушности допомагає кожному з нас правильно розставити самі вірні орієнтири і рівномірно наближатися за встановленим раніше шляху!

***

Щоб тільки почуття задоволення викликала робота, позбавляючи від почуття сумніву у завтрашньому дні. Нехай прозвучать в день народження тільки щирі побажання. Щоб колеги відчували твою значимість і необхідність присутності, безумовно, поважали і стояли горою. Завжди дарувати людям позитивні емоції і зігрівати поглядом.

***

Привітання жінці колезі в прозі Люба, мила, кохана Мара Сергіївна! Від усієї душі вітаємо Вас з Днем Народження! В цей чудовий день хотілося б від щирого серця побажати Вам успіху у всіх ваших справах, успішного кар'єрного зростання, завжди знаходити спільну мову з начальством, ну і, звичайно ж, здоров'я, бадьорості, благополуччя — та щоб удача ніколи не покидала Вас, як в особистому житті, так і в роботі! Посміхайтеся завжди настільки ж променисто, як і у цей чудовий день!

***

Колега, прийми привітання! Нехай Струна гітарна весело дзвенить в честь твого народження. Ти майстер, яких не зустрінеш, життя, вірно, відплатить тобі добром. Здоров'я відмінного і переконливих перемог на всіх фронтах.

***

Серед робочих буднів і постійної запарки настав нарешті-то твоє свято, колега. І я поспішаю тебе привітати з Днем народження! Бажаю постійного саморозвитку і підкорення все нових кар'єрних висот! В роботі бажаю успіхів, усіляких гараздів та невичерпного оптимізму! А ще непохитної впевненості в собі та виконання всіх поставлених цілей!

***

Всі співробітники, без винятку, від усієї душі щиро вітають Вас з Днем народження! І, незважаючи на те, що наш колектив аж ніяк не маленький, всі разом і кожен окремо, не дивуйтеся, заздрять сьогодні Вашої молодості, Вашої енергії, Вашому оптимізму, Вашої здатності бачити попереду перспективи і знаходити в собі сили їх досягати, Вашому вмінню розуміти людей, помічати в кожному гідності, підтримувати і словом, і ділом.

***

За минулий період часу, для вас накопичилося чимало побажань! І коли настає этотпраздник, з'являється чудовий привід висловити своєї любимойколлеге все те, що ми про вас думаємо! Не будемо себе стримувати! Бажаємо вам в очах вічного вогнику завзяття і натхнення! Активного відпочинку і можливості розслабитися! Безхмарного, людського щастя та мирного неба над головою! Розуміння і теплого ставлення близьких людей і коханого, надійного, вірної людини поруч! Адже це свято – ваш День Народження! І удача повинна йти з вами рука об руку! Нехай в цьому році вам фантастично пощастить і фортуна вам широко посміхнеться! Бажаємо грандіозних успіхів, великих перемог, досягнення недосяжних вершин, просторою і вільною дороги до щастя і впевненості в своїх силах! З Днем Народження, шановна колего!

***

Сьогодні хочеться на вашу адресу, колега, говорити тільки пишномовним стилем! Як хороші ваші успіхи на трудовому поприщі! З нагоди незвичайного і значущого вашої появи на цьому світі, ми засиплемо вас компліментами!

***

Багато хто в сучасному навантаженому світі вважають робоче місце - другим рідним домом, але ж неможливо відчувати себе комфортно в колективі, який не має міцних і плідних внутрішніх зв'язків! Тому ми дуже раді тому факту, що стільки років тому до нас заглянув настільки впевнене і добросердечний чоловік і якісно заповнив всі відсутні елементи для злагодженої роботи і продуктивного внутрішнього спілкування! Тому прийміть наші щирі і добрі привітання з таким світлим і для кожної жінки важливим днем! Нехай ваше неповторне людське тепло і благонадійність ніколи не вичерпуються, а тільки збільшуються в геометричній прогресії і радує всіх оточуючих!

***

З самим вдалим, щасливим, класним днем народження сьогодні вітаю від усього серця кращу колегу. Нехай доля сприятливо вирішить всі питання і проблеми. Нехай ніколи в вашому житті і кар'єрі не буде конфліктів. Хай шлях ваш буде рівним, прямим і легким!

***

Ну, що, колего, я можу сказати в твій День Народження? Хоч ми з тобою і колеги, але між нами завжди була конкуренція, можливо навіть заздрість, прагнення випередити один одного в робочому процесі. Але, для мене ти завжди був прикладом! Пам'ятаю, на початку кар'єри ми постійно між собою ділили і доводили один одному, але потім ми виросли професійно і все стало на свої місця. Хочу побажати тобі міцного здоров'я, що б як у російського богатиря! Величезною, щасливого кохання тобі з коханою жінкою! Успіхів на роботі, щоб всі твої задуми втілились в реальність! Просто хочу побажати, щоб завжди у тебе було все добре і всі негаразди минали стороною! Бажаю ентузіазму, терпіння, без нього в нашій справі ніяк! І, звичайно, досягнення намічених цілей! А чим більше мета, як ми знаємо, тим легше в неї потрапити! З Днем народження, колега!

***

Ти так прекрасна, що часом всі слова, які повинні характеризувати тебе, не можуть описати всю красу твоєї особистості! Весь світ, як ніби віриться навколо тебе, а ти квітне як прекрасна троянда, яка ніколи не зів'яне! Із за таких дивовижних жінок як ти, на світі жити набагато легше! З іменинами дорога. Бажаю тобі попереду, зустрічати тільки позитивні емоції. І нехай цей свято, надихне тебе на нові життєві досягнення!

***

Вітаю з днем народження, колега. Нехай буде кожен день успішним і плідним. Нехай діяльність завжди залишається ефективною і стабільною. Нехай настрій завжди буде налаштована на хвилю оптимізму. Хай життєвий статус буде високим і вигідним, а в серці завжди живе любов і добра надія.

***

Дорогий колега, з Днем Народження! Бажаю високої зарплати, веселих корпоративних свят, від начальства менше доган і більше похвали. А щоб робота приносила тільки позитивні емоції.

***

Вітати з Днем Народження тебе сьогодні буде багато. І мені хочеться побажати тобі в цей день, колега, що б всі ці вітання втілилися в життя. Справжніх чоловіків у наш час мало, а таких як ти, зовсім дефіцит. Ти для багатьох в житті опора і підтримка ти стоїш немов граніт. Так нехай же у всіх твоїх шляхах тебе береже і направляє твій вірний ангел хоронитель. З тобою завжди приємно працювати, поговорити в перерві. Ти завжди допоможеш і подрежешь. Бажаю, щоб робота приносила тільки радість, і тільки задоволення! А наше начальство, завжди добре ставився. Таких колег як ти, мало. З днем народження, нехай твій дім наповниться радістю!

***

З днем народження, колега. Бажаю яскравих спецефектів радості в житті, великих спалахів успіху в роботі, незмінною удачі на твоєму шляху, особистого щастя і блага. Нехай кожен день буде днем нових можливостей, перспектив, ідей, досягнень, перемог, веселих емоцій і приємних відчуттів!

***

Як добре, що поруч є такий колега, як Ви. Робота просто горить у руках після Вашого пояснення. Ви справжній майстер своєї справи, прекрасний наставник і великий приклад для молоді нашого колективу. Сьогодні Ваш особистий свято. Дозвольте щиро привітати Вас з днем народження, побажати міцного здоров'я, величезного щастя і борги років життя. Трудіться ще довго поряд з нами, радуйте і вчіть нас. Нехай Ваше серце ніколи від болю не заплаче, а голова крутиться тільки від радості та удачі.

***

Прекрасна моя колега! Від усього серця вітаю Вас з цим чудовим, радісним днем – Днем Вашого народження! Нехай кожен день дарує Вам такі ті радісні і яскраві емоції, які Ви відчуваєте сьогодні! Нехай у Вашому житті буде якомога більше сонячних днів, і веселих подій! Щастя і добра Вам!

***

Нехай всі твої друзі і рідні завжди оточують ласкою і турботою, дарують тобі свою любов і теплоту, розуміють з півслова, а тобі бажаю просто світитися від щастя. З Днем народження.

***

Джерело: megaday.co.ua