Привітання з днем народження дівчині не у віршах


Привітання з днем народження дівчині не у віршах

Ти сповнена ніжності, світла і промениста. Бажаю, щоб День народження подарував тобі нову мрію, до якої ти будеш стрімко йти, осяваючи все навкруги своїм теплом, привабливою і чарівною посмішкою! Залишайся і надалі такою незабутньою, фантастичної дівчиною.

***

З днем народження! Хочу тобі побажати здоров'я, адже без нього нічого не потрібно, миру, любові — величезного, безмежного, яка окриляє! Ще завжди залишатися такою ж красивою, доброю, життєрадісною, щоб твої близькі тебе тільки радували, щоб кожен день починався і закінчувався лише посмішкою!

***

У цей прекрасний день хочемо привітати нашу іменинницю з днем народження! Побажати їй залишатися такою ж красивою і квітучою, доброю і милою, радісною і веселою, щоб в її житті не було приводів для смутку, а лише приводи для посмішок. Бажаємо щастя, здоров'я, здійснення всіх бажань і довгих-довгих років життя!

***

Вітаю чудову, чарівну, вродливу дівчину з днем народження! Нехай життя радує тебе, дарує щастя, нескінченну молодість, посмішки, приводи для святкування, оптимізм. Хвилюй, вдохновляй, вір в краще за будь-яких обставин! З днем народження!

***

В такому віці День народження є самим довгоочікуваним святом! Нехай ти вже не граєш в ляльки, але для нас ти все ще дитина! В цей день ми хочемо побажати тобі самого міцного здоров'я, величезного щастя і самих світлих днів! Нехай всі твої мрії збуваються, і радість панує в твоїй душі! Твої тато і мама.

***

Вітаю з днюхой, прекрасну девчуху. Бажаю крутих перців уваги, надзвичайної краси і чарівності, бажаю збивати з ніг мужиків красою своєю, і з кожною хвилиною бути веселіше.

***

Вітаю тебе з днем народження! Нехай кожен день твого життя буде наповнений позитивом і оптимізмом, цікавими ідеями та приємними зустрічами. Здоров'я тебе нехай ніколи не підводить і дарує бадьорий настрій. Нехай удача та успіх будуть твоїми постійними супутниками, а будь-які невеликі труднощі легко долаються.

***

З Днем Народження, мила! Нехай все твоє життя буде схоже на казку з чаклунством, добротою і незабутніми чудес! А для мене ти найбільше диво у світі!

***

Сонечко! Вітаю тебе з днем твого народження. У цій прекрасний день бажаю щоб всі твої мрії й бажання збулися. Щоб завжди залишалася такою життєрадісною і веселою. Ніколи не сумувала і не думала про погане, сьогодні тільки твій день. Люблю, цілую і обнімаю)

***

Ти даруєш мені свою ласку і тепло, ніжність, і любов, підтримку і розуміння! Ти найдивовижніша дівчина на світі! Я закохався в тебе безповоротно! І сьогодні самий прекрасний свято в році – твій день народження!!! Рідна, я сердечно вітаю тебе з ним! Нехай все у тебе буде добре!

***

Вітаю з Днем народження даму, яка ніколи не кине, ніколи не обдурить, ніколи не залишить в біді, і ніколи не забуде блага. Це ти, моя люба подружка! Залишайся такою постійно, нехай все у тебе в житті складеться лише найкращим чином!

***

З днем народження, очаровашка і милашка. Такої прекрасної дівчини бажаю найбільш елегантних і щедрих кавалерів, найбільш пристрасних і романтичних вечорів, божевільних і вражаючих вчинків, найбільш досвідчених і світлих думок, найзапальніших і клубних ночей, найщасливіших і казкових днів.

***

З Днем народження у прозі дорога жінка! Прийми від мене сердечне привітання, коробку цукерок, подарунок і, звичайно ж, теплі побажання! Про що ти мрієш? Нехай все здійсниться! Нехай кожен твій день починається з посмішки, і пам'ятай про те, що ти найкраща і найулюбленіша для своїх рідних, а значить – у тебе все завжди буде краще, ніж в старій добрій казці!

***

Вітаю з Днем народження! Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар'єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров'я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність.

***

Вітаю дівчину-красуню з днем народження. Бажаю міцного здоров'я, як спирт, стійкою витримки, як у коньяку, грайливого настрою, немов ти — шампанське, незвичайного смаку і насолоди, як у лікеру, бажаю, щоб чоловіки обожнювали тебе, немов футбольні фанати пиво, а близькі люди тебе любили, як пірати ром.

***

Є багато дат, які доводиться запам'ятовувати: дні народження начальників, далеких родичів і багатьох інших людей, не грають особливої ролі в моєму житті. А є ті, яких чекаєш з нетерпінням, як привід для того, щоб зробити коханій людині приємно. Одна з таких дат — твій день народження! В цей довгоочікуваний свято я хочу побажати тобі залишатися такою ж доброю, життєрадісною, теплою, ніжною і люблячою! У відповідь обіцяю, що для мене ти назавжди залишишся самій коханій! З днем народження!

***

Мила! В цей визначний день мені так хочеться тебе обійняти і привітати з днем народження... Бажаю тобі знаходити важливе в незначному, а красиве в буденному. Нехай тобі буде приємно дивитися на навколишній світ, а світ буде милуватися такою прекрасною тобою.

***

Я розбудив тебе сьогодні з першими променями, щоб ти могла насолодитися прекрасним ранком. Напевно, таке ж прекрасне ранок було в той день, коли ти з'явився на світ. Сьогодні, як і тоді, сонце радіє можливості доторкнутися променями до твоєї бездоганною шкірою, пограти відблиском в твоїм волоссі, підживити свій світ сяйвом твоєї посмішки...

***

Ось ти стала старшою ще на один рік. Треба сказати, що роки тобі до лиця. Нехай кожен новий день приносить тобі тільки щастя і радість, нехай близькі люди завжди будуть ласкаві з тобою, нехай життя балує і дарує багато чудес. З Днем Народження, дорога, будь завжди такою яка ти є!

***

Якщо є на світі ідеал, то він втілений у нашій іменинниці. Ідеальна дружина, мама, дочка, ідеальна колега і друг, і нарешті, просто ідеальна жінка. Сьогодні ми вітаємо тебе з днем народження! Бажаємо щастя і любові, багатства в душі і достатку у гаманці, удачі і натхнення! Будь завжди там, де хочеш ти, і тільки з тим, з ким хочеш бути. Живи легко і радісно. З днем народження!

***

Я бажаю тобі тільки одного, але головного: будь щаслива! Це поняття дуже ємне і в нього входить все, що необхідно в житті! Не шкодуй ні про що і завжди дивися вперед з оптимізмом і посмішкою! З Днем Народження!

***

З днем народження, мила! Я розбудив тебе сьогодні з першими променями, щоб ти могла насолодитися прекрасним ранком. Напевно, таке ж прекрасне ранок було в той день, коли ти з'явився на світ. Сьогодні, як і тоді, сонце радіє можливості доторкнутися променями до твоєї бездоганною шкірою, пограти відблиском в твоїм волоссі, підживити свій світ сяйвом твоєї посмішки...Нехай це сонечко супроводжує тобі завжди і наповнює твоє життя променистим щастям і полум'яною любов'ю!

***

Сьогодні у тебе чудове свято! Що це означає? Це значить, що пора готувати торт, вставляти в нього свічки і нарешті загадати бажання, яке в такий день абсолютно точно здійсниться. Однак хочеться побажати, щоб твої мрії виконувалися не тільки сьогодні, але і кожен день, а життя наповнилася найяскравішими фарбами. З Днем народження!

***

Вітаю від усієї душі саму красиву і милу, чарівну, просто шикарну дівчину з днем народження. Ти сьогодні королева. Це твоє свято. І нехай в цей день ти будеш самої особливою найкращою. Нехай тобі усміхнеться доля подарує багато радісних хвилин і блискучих зустрічей.

***

З днем народження, мила, прекрасна дівчина. Бажаю відчувати себе по-справжньому щасливою, міцно коханої і самою чудовою. Нехай життя буде прекрасним, як і ти сама, і нехай вона буде сповнена чудес, моментів слави і успіху, емоцій веселощів і приємних відчуттів.

***

Джерело: pobazhator.com.ua