Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, в прозі, українською мовою

В твій ювілей я тобі побажаю вибрати самий солодкий шматочок святкового торта і апетитом з'їсти його! А потім з таким же апетитом поглинати все найкраще, що є в житті! Ще бажаю плідних буднів і веселих вихідних! Нехай тобі вдається будь-яку справу, нехай твої успіхи будуть вище за всі очікування!

***

Вітаю доброго і милого дитини з 14-річчям і бажаю від душі великої любові до життя і захоплюючих інтересів, великого щастя на шляху і світлої удачі, значних досягнень та яскравих перемог, щирої підтримки рідних і відмінного настрою.

***

Тобі сьогодні виповнюється 16 всього, але ти вже будуєш серйозні цілі перед собою. Кар'єра і фінанси це все земне, людське і приземлене, бажаю, не розучиться просто мріяти і подумки збирати зірки. Бажаю тобі дружби самої безоплатній, безкорисливо щоб завжди будувалися твої стосунки. З днем народження вітаємо і просто в душі бажаємо доброти і виконання твоїх найзаповітніших і неземних бажань. Нехай всі результати будуть краще задуманих, нехай похвала буде заслуженою і тільки чесною, а боротьба лише з гідними тобі суперниками. Нехай кожен день буде в тебе налагодженим і справним, у злагоді з рідними будь завжди. Нехай життя буде повним, багата подій і райдужних перспектив і надій. Зустрічай менше фальші і хитрості в житті, своїм добром вчися перемагати зло. Адже тільки так чоловік зможе, як особистість утвердиться, і завоювати хороший авторитет!

***

Милою, любій, самій дорогій донечці сьогодні ці вітання! У День народження, моє сонечко, бажаю тобі великого везіння, приємних подій, вірних друзів, хорошого достатку, мудрості, краси, тепла і добра! Нехай неодмінно збувається все, що ти поставила перед собою як мета, і нехай щедра доля буде прихильною до тебе!

***

Прекрасне дитя, чудовий дитина, просто розумниця — сьогодні святкує день народження! Вітаємо тебе! Бажаємо нескінченного кількості приводів для посмішок і радості. Безліч подарунків, сюрпризів і цікавих вражень. Нових знайомств, відмінних друзів, міцного здоров'я і веселощів!

***

З днем народження мій любий синочок. Ти навіть і не уявляєш, як багато для мене значиш! Я готова на все, щоб твоє життя було яскравим і цікавим! Я хочу, щоб всі, всі твої мрії збулися, щоб натхнення починати щось нове і цікаве приходило до тебе кожен день! Ти в моєму житті, єдина втіха і опора! Так що з днем народження синуля. Будь щасливий!

***

Мамина радість, татове щастя, найкраща в світі дівчинка прекрасна, вітаю з днем народження тебе! Бажаю здоров'я і успіху у всьому, що тобі цікаво і любимо, бажаю радості і веселих друзів, бажаю захоплюючих історій життя і несподіваних приємних сюрпризів.

***

Ми бажаємо, в твої наповнилися 15 років, як можна більше починань, перемог, і незліченних зізнань у коханні. Невтомно танцюй і співай, в кожному дні розчиняйся з посмішкою. Тобі ще рано знати про розчарування, горе, втрати і поразки. Нехай попереду будуть сотні доріг і всі освітлені сонцем, наповнені річним диханням і омиті хвилями чудес. Іди тільки щастя на зустріч, не квапся забувати про казках, що читала мама перед сном. Продовжуй любити морозиво і повітряні кулі, якими так часто балував твій тато. Нехай святковим салютом оповита буде юність з безхмарними сходом і золотими заходами. Ти сьогодні стала краше, дорослішими і краще. Продовжуй залишатися слухняною дівчинкою для своїх батьків, живи з відкритим серцем і будь самою чарівною і чарівною. Немов тендітна квітка бережи свою ніжність і живи, кожен день благоухая.

***

Вітаю з 7-річчям чудового дитини. Бажаю легкого навчання, великих досягнень, великих перемог, веселих історій, цікавих захоплень, хороших друзів, гарного настрою, міцного здоров'я і дивовижне життя.

***

Моя любименькая девчуля, вітаю тебе з Днем народження. Ти моє пустотлива і непосидюче сонечко, моя іскриста зірочка. Твоя чарівна усмішка осяває оточуючих щирим світлом і добротою. Бажаю тобі тільки відданих товаришів, високих оцінок в школі і видатних досягнень в спорті.

***

Мій чудовий друг, вітаю тебе з твоїм 16-річчям. Побажати тобі хочу оптимістичного настрою і впевненості в собі, високої цілеспрямованості і світлої надії, блискучих перспектив і міцного здоров'я, вірних та надійних друзів, які розуміють і люблять близьких, великої удачі, чудових ідей і яскравого щастя в житті.

***

Чудовий дитина, я вітаю тебе з твоїм днем народження. Прекрасний вік - 3 рочки, хай буде щасливою і веселою твоє життя. Я бажаю тобі, малюк, ніколи не втратити інтересу до всього нового, постійно придумувати щось цікаве і незвичайне, завжди слухатися батьків і після смачної каші отримувати велику шоколадку.

***

Ранньої весни, коли ще лежить сніг, з-під снігу з'являється перший, самий тендітний і ніжний квітка — пролісок. Всупереч холоду, снігу він тягнеться до життя і розквітає. Ми бажаємо, щоб і ваша дочка, яка з'явилася навесні, теж росла і процвітала, як пролісок, щоб її життя була квітучою, щоб в душі завжди була весна.

***

Самій чарівній дівчинці на світі ми від усієї душі бажаємо миру, радості, добра, успіхів у навчанні і безхмарного дитинства. У свої вісім років ти стала ще більш серйозної, відповідальної і самостійної. Бажаємо, щоб всі твої мрії неодмінно збувалися, очі блищали тільки від щастя, а душа, з кожним днем все більше розквітала немов весняна квіточка.

***

Хочу тебе привітати з найкращим святом у році – днем твого народження! Нехай блиск твоїх очей, перетворить світ навколо в яскраву казку! Будь сяючою в будь-яку погоду і відчувай тепло в будь-який сезон! Не сумуй про минуле, вір у майбутнє!

***

Над нашим невеликим містечком нависли величезні хмари, які зовсім закрили все небо, та не дають сонячному теплу проливатися на нашу землю. І як це все-таки не сумно, мені доведеться сказати тобі, що твій день народження доведеться відзначати в будинку. А адже нам так хотілося, щоб у нас була можливість погуляти, і розслабитися на природі. Але, так як іншого вибору у нас зовсім немає, нам доведеться насолоджуватися саме тим, що є. І тому я вирішила покликати всіх наших друзів до нас додому на вечірку. Думаю, у них вийде зробити так, щоб ти не відчувала себе сумною і самотньою! А я хочу тобі побажати радісною і яскравого життя, яка не зможе тебе ніколи розчарувати. Залишайся завжди такою ж красивою і доброю дівчиною. Твоя мама може пишатися тим, що у неї є така донька як ти.

***

Дорогий іменинник! Вітаємо тебе з десятим за рахунком Днем Народження і бажаємо тобі величезної впевненості в собі! Твій вік дуже крихкий, особистість твоя ще тільки формується, так от, ніколи не сумнівайся в своїх силах, і тоді, повір нашому слову, в твоєму житті все буде слаживаться так, як ти цього хочеш! Хай у тобі живе велика віра в себе, наполегливість, прагнення, сила духу і відвага! Нехай твої хвилювання будуть радісними, нехай твої новини будуть добрими, нехай твої миті будуть щасливими! Бажаємо тобі бути оточеним рідними і близькими людьми, нехай батьківська рука допомоги і підтримки завжди буде поруч! Бажаємо тобі цікавих захоплень, цікавих розваг та корисних навичок! Нехай цей захоплюючий світ покаже тобі свої численні грані зі всіх сторін! А твій інтерес до життя хай ніколи не зникає, іменинник!

***

Сьогодні настав чудовий день, день народження мого улюбленого синочка! Нехай цей день принесе тобі масу приємних емоцій та задоволення! Бажаю тобі, щоб всі справи твої, обіцяли тобі тільки успіх! Синку, радій життю і забувай все погане! Нехай твоє життя, увірветься казка, і відкриє тобі новий світ!

***

Сьогодні я хочу привітати з першим Днем Народження нашу прекрасну дівчинку. Зараз вона сміється, слухає все те, що їй кажуть, грає з новими іграшками. А я хочу привітати вас, дорогі батьки, і побажати всього самого найкращого вам і вашій чудовій дівчинці. Їй сьогодні виповнюється 1 рік, але вона вже цілком усвідомлено дивиться на всіх, вона розуміє багато. Ви відмінно займаєтеся вихованням своєї прекрасної принцеси, і нехай так буде завжди. Я хочу побажати їй міцного здоров'я, щастя та здійснення всіх бажань. Поки що вона маленька, не вміє говорити, тому не так багато всього просить у вас, але повірте, що незабаром у вас вдома буде справжній магазин іграшок для дівчаток. Дуже хочу, щоб ваша донька росла в атмосфері любові, радості і щастя. Бажаю вашій родині благополуччя! З Днем Народження вашу красуню-доньку.

***

Сьогодні день твого народження, день об'їдання цукерками і морозивом, день величезного торта з дев'ятьма свічками! Скоріше задуй їх, синку, і загадати найзаповітніше бажання! Воно неодмінно збудеться! А твій тато бажає тобі бути слухняним і здоровим, красивим і спортивним, сильним і сміливим, добре вчиться в школі і захищати дівчат! Веселого і завзятого року!

***

У нашого улюбленого і обожнюваного чоловіка свято — скромний ювілей, з яким ми поспішаємо привітати. Син, синок, дорогий ти наш чоловік, з твоїм п'ятнадцятиріччям! Ти наша гордість, наше щастя, радість, і ми від усієї душі бажаємо тобі дивовижних барвистих днів, вірних друзів та приємних моментів! Тебе чекають незвідані далі, нові горизонти і відкриття, але нам би хотілося, щоб у всій низці подій ти не втрачав себе. Будь сміливим, чесним, цілеспрямованим, і тоді ти точно підкориш будь-яку вершину.

***

Кажуть, що у кожної мами є найкрасивіший дитина — її син. Це дійсно так! Ти наша радість і надія, наше щастя і веселощі. Коли ти посміхаєшся, здається, що посміхається весь навколишній світ. Так нехай в твій день народження, дорогий синочку, навколо лунає дитячий сміх, лунають чисті і щирі привітання, а доля зробить тобі подарунок і поставить за твою спину ангела хранителя, який вбереже тебе від бід та невдач.

***

Казкова країна дитинства – це дивовижний світ, наповнений чудовими, щасливими миттєвостями. Це час швидко минає, але назавжди залишається в пам'яті кожного з нас. І нехай дуже скоро в житті тебе буде чекати ще більше цікавого, з казковою часом дитинства навряд чи можна порівняти що-небудь... Так нехай же це особливий час триватиме якомога довше. Нехай кожен твій день, милий хлопчик, буде наповнений щирою дитячою радістю і іскристим сміхом, позитивним настроєм та неповторними враженнями, джерелом цікавих відкриттів і дивовижних подорожей, таємничими загадками і мудрими перемогами. З днем народження!

***

Прекрасного хлопчика від усього серця хочу привітати з Днем народження. Нехай це чарівне свято принесе тобі масу незабутніх емоцій, позитивних вражень, чудовий настрій, фантастичні подарунки і щасливу посмішку до вух. Більше оптимізму, позитиву і енергії тобі.

***

Вітаю тебе з 16-річчям і від усієї душі бажаю, щоб цей рік став твоєю 16-ою станцією удачі, 16-ой строфою вірша про щастя, 16-им миттю прекрасної любові, 16-ой надією і мрією, яка неодмінно здійсниться.

***

В чарівне свято, на День народження, навіть іграшки прийшли привітати нашу дівчинку і побажати їй рости великий і розумною! Скоро прийдуть твої друзі, ти з нетерпінням відкриєш подарунки, напоїш їх чаєм, і пригостиш тортом, зовсім як велика господарка, а поки у нас є кілька вільних хвилин, ми хочемо побажати тобі вирости дуже щасливою і завжди залишатися нашою улюбленою донькою!

***

В цей прекрасний день, ми всі зібралися тут, щоб відзначити день народження нашої дитини, якій сьогодні виповнюється 8 років! Моя хороша, ти стала вже зовсім великий і навіть вже почала ходити в школу. Я бажаю тобі, щоб твої перемоги в школі були першими і дали розвиток всім іншим! Цінуй своє життя, проживи його на повні груди і насолоджуйся кожною миттю, який дарує тобі доля. Люби і поважай своїх батьків і родичів, адже ми дуже тебе любимо і завжди переживаємо за тебе. Роби тільки хороші та добрі вчинки, які будуть викликати в нас гордість і фарбувати тебе. Я бажаю тобі не знати смутку. Нехай по життю твоєю вірною супутницею стане удача, а біла смуга не перетворюється в чорну!

***

Джерело: pryvitannya.com.ua